Over mij

Ik ben gevestigd in de regio van Helmond en verzorg in een straal van 40-50 kilometer allerlei timmerwerkzaamheden.

Of het nu gaat om aanbouw, nieuwbouw, renovatiewerkzaamheden, timmerwerkzaamheden als veranda’s, dakkapellen, serres, carports, terras, overkappingen voor al deze activiteiten bent u bij mij aan het juiste adres. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de kwantiteit en de kwaliteit maar speelt ook uitstraling van het project een gedegen rol.

Ik werk voor zowel bouwbedrijven als aannemers zowel direct voor de particulieren. Voor eenieder is er dus een professionele en gespecialiseerde organisatie op het gebied van timmerwerkzaamheden. Ieder project wat ik lever is uniek en vraagt daarom om vakkennis, kwaliteit en maatwerk. Mijn speerpunten zijn dan ook een snel werktempo gecombineerd met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en een afspraak is afspraak mentaliteit. Dit is wat er nodig is om een bouwproject naar uw wens te laten vervullen.

Neemt u eventueel een kijkje in het portfolio en ervaar zelf wat voor vakmanschap ik lever. Ik nodig u graag uit voor een vrijblijvend gesprek waarbij u uitgebreid, begrijpelijk en onderbouwt advies krijgt over de mogelijkheden van al de werkzaamheden.

 

offerte

Contact

van Lierop Timmerwerken
Schorfhoeve 10
5708TZ Helmond

Tel: 06 - 1441 1505
E-mail: info@vanlieroptimmerwerken.nl