Overkapping

Langer genieten van het buitenseizoen? Dat kan met een sfeervol ingerichte overkapping naar eigen ontwerp gemaakt door van Lierop Timmerwerken. Overkappingen kunnen tijdens de zomerdagen zorgen voor schaduw, zodat er wat afkoeling gevonden kan worden.

De overkappingen zijn hand-made, zodat alles mogelijk is. Denk hierbij aan rustieke eiken overkappingen, een moderne strakke overkapping als aanbouw of een vrijstaande overkapping in uw tuin. Ons maatwerk komt goed van pas,omdat  de meeste houten overkappingen en veranda’s tegen een bestaande woning worden geplaatst. Om het lichtinval niet te veel weg te nemen, kan er gekozen worden voor een overkapping met een lichtstraat of lichtkoepel.

Ik adviseer en begeleid u bij het ontwerp van uw overkapping en bij alle keuzes die u in de voorbereiding moet maken. Zo krijgt u de voor- en nadelen van de verschillende technieken en materialen uitgelegd. Het resultaat is een overkapping die bij uw behoefte en budget past, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo krijgt u de overkapping die u in gedachten heeft.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen voor het stellen van uw vragen.

Eerder werk van mij zien? Blader gerust eens door het portfolio voor enkele projecten die ik heb gerealiseerd.

 

Contact

van Lierop Timmerwerken
Schorfhoeve 10
5708TZ Helmond

Tel: 06 - 1441 1505
E-mail: info@vanlieroptimmerwerken.nl