Werkwijze

Icons_1Stap 1 – De kennismaking
U heeft bouwplannen en bent op zoek naar een professioneel timmerbedrijf. Dan kunt u met ons contact opnemen, voor het maken van een afspraak.
Wij komen dan bij u langs en tijdens dit gesprek worden u plannen en wensen doorgenomen.

Icons_2Stap 2 – Offerte
Ik maak een vrijblijvende offerte aan de hand van de tekeningen en uw wensen. Binnen 1 tot 2 weken kunnen wij deze offerte klaar hebben en nemen wij contact met u op voor een vervolgafspraak.

Icons_3Stap 3 – Bespreking
Wij komen bij u langs om onze offerte uitgebreid toe te lichten, zodat u precies weet wat u aangeboden wordt.

Icons_5Stap 4 – Contract
Als u besluit met ons verder te gaan, wordt er een overeenkomst opgesteld en ondertekend. Vervolgens starten wij met de werkvoorbereiding en maken een planning. Aan de hand van deze planning kunt u altijd zien wat wanneer staat te gebeuren.

Icons_6Stap 5 – Uitvoering
De bouwplannen worden uitgevoerd. Tijdens de uitvoering hebben we regelmatig contact, hierbij wordt de voortgang op de bouwplaats met u besproken en kijken we tevens vooruit naar de komende bouwactiviteiten.

Icons_6Stap 6 – Tijdens de uitvoering
Tijdens het gehele bouwproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Indien u nog wensen heeft kunnen wij dit ter plekke met u bespreken en realiseren.

Icons_8Stap 7 – Oplevering
Uw bouwplannen worden opgeleverd. Alle onderdelen worden samen met u doorlopen en bekeken,  Eventuele op- of aanmerkingen worden genoteerd vervolgens zorgen wij ervoor dat alle opleveringspunten zo snel mogelijk worden opgelost.

 

offerte

Contact

van Lierop Timmerwerken
Schorfhoeve 10
5708TZ Helmond

Tel: 06 - 1441 1505
E-mail: info@vanlieroptimmerwerken.nl